5 motive ca să alegi Infant Kineto Clinic

Încă de la început de drum specialiștii de la Infant Kineto Clinic au vrut să creeze un loc în care copiii să se simtă ca acasă. De aceea, au pornit la drum în calitate de părinți, în primul rând. În dorința lor de a veni în ajutorul copiilor, nu au vrut să accepte compromisuri. Au fost cooptați cei mai buni specialiști kinetoterapeuți, cei mai dedicați logopezi, cei mai experimentați psihologi în lucrul cu cei mici. Acestora le-au fost puse la dispoziție cele mai simpatice cabinete în sediul clinicii, din strada Daniel Barcianu, nr. 22, li s-au oferit aparatură de ultimă generație pentru ședințele de exerciții fizice, și nu orice aparatură, ci una special concepută pentru copii. La Infant Kineto Clinic veți găsi benzi de alergat în miniatură sau biciclete medicinale speciale pentru micii pacienți.

motive ca sa alegi infant kineto taping

Și cum se știe că micuții pacienți că au nevoie de o grijă specială, de o atenție deosebită, echipa de la Infant Kineto Clinic oferă micilor pacienți o serie de servicii care să le vină în ajutor pentru a se bucura de o copilărie frumoasă. Dar, să detaliem puțin.

Kinetoterapie

Departamentul de kinetoterapie din cadrul Infant Kineto Clinic  urmărește refacerea unor funcții fizice diminuate sau creșterea nivelului funcțional al acestora. Terapia are loc prin exerciții specifice de natură statică sau dinamică, înglobate în programe terapeutice de recuperare medicală.

Masaj copii

Masajul terapeutic este o procedură eficientă care face parte din programul de recuperare medicală pus în practică de cei de la Infant Kineto Clinic. El este folosit pentru promovarea bunăstării generale a organismului sau a recuperării unei regiuni corporale.

Logopedie

Logopedia își propune să ajute copilul să depășească problemele pe care le întâmpină în articularea sau pronunțarea corectă a anumitor sunete sau cuvinte. Este specialitatea medicală care se ocupă cu refacerea vorbirii în cazul copiilor care au depășit vârsta de 3 ani. Logopezii de aici îi vor ajuta pe cei mici să treacă de micile probleme de limbaj, iar aceștia vor veni la fiecare ședință cu mare plăcere.

Psihologie

Specialiștii în psihologie pediatrică oferă suport atât copiilor, cât și părinților în a depăși diferitele situații de criză din viața celor mici. Psihologii de la Infant Kineto Clinic oferă soluții pentru problemele cu care ne confruntăm zilnic, dar și pentru situații mai speciale, așa cum este cazul copiilor cu Sindrom Down.

Kinesio-taping

Cum ar fi să știți că în cazul în care copilul dumneavoastră are o postură incorectă, o entorsă ori o luxație, este suficientă o bandă care, aplicată pe zona afectată, accelerează procesul de vindecare a țesuturilor traumatizate, într-un mod natural, fără medicamente? O astfel de soluție există și se numeste kinesio-taping, iar micuții dumneavoastră pot beneficia de această terapie la Infant Kineto Clinic.

Benzile kinesiologice tratează cu succes afecțiunile musculare, articulare sau limfatice, fiind extrem de eficiente dacă ceea ce ne dorim este reducerea durerii; reglarea temperaturii corporale; creșterea tonusului muscular și a gradului de mobilitate; stimularea circulației; ajutor la modificarea posturilor după accident vascular cerebral; corectarea posturii în caz de cifoza, scolioză și alte afecțiuni ale coloanei vertebrale, dar și corectarea posturilor patologice: genu varum și vlagum, picior plat, picior vag sau valg.


Cu un Like vezi tot ce publicăm:

Ai ceva de adăugat?...

*