660x660-incaltaminte-orto

Încălțăminte ortopedică pentru adulți

Piciorul diabetic, boala Charcot Marie, deformatiile grave ale piciorului, artrozele piciorului sunt doar cateva dintre afectiunile specifice adultului, cu indicatie pentru incaltaminte ortopedica si ortezare a piciorului. Incaltamintea, fie ghete ortopedice sau pantofi ortopedici si ortezele de picior (sustinatori plantari sau talonete), este important sa respecte caracteristici tehnice ce tin […] mai mult »

corset-boston-posttraumatic

Corsetul Boston Post-traumatic

Corsetul Boston Post-traumatic înlocuiește proprietățile aparatului gipsat, ajutând la recuperarea pacientului. În plus, acesta poate fi folosit în caz de fractură vertebrală sau fractură cu compresie a discului vertebral. Despre produs: este ușor de montat; este fabricat dinn material radio transparent; este capitonat cu material moale; prezintă două valve – […] mai mult »

corset-boston

Corsetul Boston

Atunci când vorbim despre caracteristicile acestui produs ne ducem cu gândul la tratarea numeroaselor afecțiuni ale coloanei vertebrale. Fabricat din polietilenă, termoformat în urma aplicării mulajului, corsetul beneficiază de o închidere cu bandă velcro sau chingă. În plus, se realizează presiuni corectoare la nivelul zonelor de curbură și presiuni de […] mai mult »

ciorap-compresiv-2

Ciorap compresiv șolduri

Ciorapul compresiv pentru șolduri se găsește în diferite măsuri. Acesta folosește în prevenirea și tratarea venelor varicoase de la nivelul gleznei și până la nivelul șoldurilor. Despre produs: realizează o compresie progresivă de la glezne și până la nivelul șoldurilor prezintă diferite grade de compresie – 18-22 mmHg, 20-30 mmHg, […] mai mult »