PREȚ KINETOTERAPIE

Definită ca fiind o terapie prin mișcare, kinetoterapia este efectuată prin programe speciale de recuperare medicală care urmăresc refacerea unor funcții diminuate sau creșterea nivelului funcțional în diverse afecțiuni. Ca tratamentele să aibă efectul dorit, pacientul trebuie să arate devotament, dar să dispună și de un anumit buget. Nu vă speriați! Prețurile pentru kinetoterapie nu sunt mari. În fond și la urma urmei, nu punem preț pe sănătate.

Pret kinetoterapie

Pe piață au apărut o multitudine de clinici specializate în kinetoterapie. Să vă prezentăm prețurile fiecăreia ar fi destul de dificil, de aceea vă prezentăm tarifele cabinetului de kinetoterapie Infant Kineto Clinic, pe care o recomandăm.

Dacă optați pentru această clinică, prețurile pentru tratamentul kinetoterapeutic sunt după cum urmează:

  • preț evaluare kineto 30 minute = 100 lei
  • preț ședință terapie kineto 30 minute = 55 lei
  • preț abonament 10 ședințe kineto (30 min./ ședință) = 500 lei
  • preț ședință terapie kineto 45 minute = 75 lei
  • preț abonament 10 ședințe kineto (45 min./ședință) = 700 lei
  • preț ședință terapie kineto 60 minute = 100 lei
  • preț abonament 10 ședințe kineto (60 min./ședință) = 900 lei

Toate programele de kinetoterapie sunt concepute ținând cont de constituția pacientului, vârsta, sexul și afecțiunea pe care o are, tipul de activitate pe care îl desfășoară, stadiul de evoluție al bolii sau existența altor afecțiuni.

În cadrul programelor de kinetoterapie, fiecare pacient beneficiază individual de supraveghere de specialitate din partea unui kinetoterapeut.

De aceea, prețurile sunt diferite de la clinică la clinică, dar sănătatea noastră este cea mai importantă!


Cu un Like vezi tot ce publicăm: