Afecțiuni care pot fi tratate prin kinetoterapie

Exerciţiul fizic are efecte benefice la orice vârstă, de aceea fiecare dintre noi ar trebui să conştientizeze importanţa lui. Iar dacă interesul pentru mişcare începe din copilărie, atunci pot fi evitate multe dintre problemele care apar în perioada de creştere, când copiii sunt predispuşi la mişcări necontrolate, ce duc automat […] mai mult »

Masajul bebelușului, iată de ce să alegi Infant Kinetoclinic!

Masajul reprezintă o adevărată terapie pentru copil, fiind una dintre principalele forme de comunicare ale părinților cu bebeluşul. Beneficiile masajului sunt incontestabile pentru sănătatea fizică şi psihică a bebeluşului. În primul rând, duce la reducerea stării de disconfort a copilului. În timpul masajului se eliberează oxitocină şi endorfine (hormoni care […] mai mult »

Ce este Cardio Kids?

Copilăria noastră și a părinților noștri a fost caracterizată de mult dinamism, zile petrecute afară, în curtea bunicii sau în curtea școlii, cu multă activitate fizică și multe julituri în genunchi. Din păcate, copilăria celor mici din zilele noastre este caracterizată de sedentarism, tehnologie și fast-food, iar aceste 3 elemente […] mai mult »