Infant Kineto Clinic – cea mai modernă clinică de kinetoterapie pentru bebeluși

Toate poveștile început cu ”A fost odată, că dacă n-ar fi, nu s-ar povesti”. Așa a început și povestea celor de la Infant Kineto Clinic. Numai că, spre deosebire de basmele copilăriei, aici povestea nu s-a încheiat. Din contră, începe din nou, o dată cu fiecare copil care-i trece pragul.

Gymnastik

Atunci când a pornit proiectul clinicii, echipa de aici nu a făcut-o în calitate de oameni de afaceri, ci de părinți. Au vrut să-și ajute, în primul rând, copiii. Au înțeles importanța kinetoterapiei, a masajului, a logopediei, a psihologiei, a exercițiilor fizice în dezvoltarea lor armonioasă. Copiii lor au fost primii pacienți, cei mai exigenți, dar și cei mai mulțumiți, după cum avea să se dovedească. Astfel, treptat, Infant Kineto Clinic a devenit atât pentru cei care lucrează aici, dar și pentru copiii care sunt tratați aici, locul pe care îl numesc a doua casă.

Pentru ca micii pacienți să aibă parte numai de ce este mai bun, nu a fost loc de compromisuri: s-au căutat cei mai buni specialiști kinetoterapeuți, cei mai dedicați logopezi, cei mai experimentați psihologi în lucrul cu cei mici. Acestora le-au fost puse la dispoziție cele mai simpatice cabinete în sediile din strada Daniel Barcianu 22 și Vulturilor 93A (ambele în zona bulevardului Decebal din capitală). S-a insistat mult pe aparatura de ultimă generație, atât de necesară pentru ședințele de exerciții fizice, și nu orice aparatură, ci una special concepută pentru copii. Aici veți găsi la noi benzi de alergat în miniatură sau biciclete medicinale speciale pentru micii pacienți.

Iubirea este cuvântul care descrie cel mai bine echipa de la Infant Kineto Clinic, față de profesie și față de copii. Au înțeles perfect că au nevoie de o grijă specială, de o atenție deosebită și de aceea se străduie să împlinească în fiecare zi visul cu care au pornit la drum:  acela de a deveni o amintire frumoasă a copilăriei pentru fiecare băiat sau fetiță care ajunge la Infant Kineto Clinic!

Poate spuneți că există multe clinici de kinetoterapie și poate că vă întrebați de ce să alegeți ședințele de kinetoterapie pentru copii de la Infant Kineto Clinic. Răspunsul este unul simplu. Pentru că aici programele sunt personalizate pentru fiecare mic pacient în parte, iar specialiștii de aici țin cont de dezvoltarea existentă, de afecțiune și de stadiul ei. În plus, ședințele de kinetoterapie îi vor învăța pe părinți să lucreze cu cei mici acasă.

”Încerc să transform ședința de kinetoterapie într-un joc, astfel încât totul pare mult mai distractiv pentru copil. Sugarilor, de exemplu, încerc să le captez atenția cu ajutorul stimulilor vizuali, auditivi (jucării), dacă nu reacționează atunci le vorbesc, le cânt uneori. Copiii te simt, așa că trebuie să intri în lumea lor ”, ne explică Valentina Ioniță sau Ina, așa cum le place celor mici să o strige. Ea face parte din îndrăgita echipă de kinetoterapeuți  de la Infant Kineto Clinic și își dedică fiecare zi zâmbetelor copiilor.

„Ca terapeut, cea mai mare satisfacție o primești în momentul în care vezi fericirea în ochii părinților, la cele mai mici semne ale evoluției. În același timp, bucuria apare și la zâmbetul inocent și sincer al copilului cu care lucrezi”, spune și Georgiana, kinetoterapeut talentat și extrem de îndrăgit al clinicii, care cucerește în fiecare zi inimile micuților pacienți ce vin cu drag la Infant Kineto Clinic.

Indiferent care este motivul pentru care apelați la specialiștii de la Infant Kineto Clinic, lăsați sănătatea celor mici pe mâinile experte ale acestora ca să fiți siguri că micuții au parte întotdeauna de copilărie fără griji! Infant Kineto Clinic nu se adresează numai părinților care au primit un diagnostic mai mult sau mai puțin îngrijorător pentru copilul lor (probleme neurologice, probleme ortopedice, paralizii, tulburări de vorbire, tulburări de comportament etc.), ci se adresează în egală măsură celor care vor să își știe copiii crescând armonios și sănătos.


Cu un Like vezi tot ce publicăm:

Ai ceva de adăugat?...

*