Kinetoterapie București

3 tulburări neurologice cu manifestări evidente

Sistemul nervos este responsabil de controlul întregului organism, iar dereglarea modului în care acesta funcționează poate avea impact atât asupra funcționării altor organe, cât și asupra vieții pacientului. Citește în continuare și afla cum se manifestă câteva dintre cele mai frecvente tulburări neurologice și care sunt cauzele acestora! Sindromul picioarelor […] mai mult »

Kinetoterapie Bucuresti

Kinetoterapie Bucureşti

Programele prin care se urmăreşte aplicarea kinetoterapiei în Bucureşti au ca scop   asigurarea unei activitaţi motrice normale, precum şi prevenirea, tratarea,  ameliorarea şi  vindecarea anumitor afecţiuni.  Rolul aplicării tehnicilor specifice  kinetoterapiei este acela  de a stabili sau restabili funcţiile nervilor, de normalizare a digestiei, a funcţiilor endocrine şi a sistemului […] mai mult »

Nou! Sediul KinetoBebe Nord

Din Iunie puteţi beneficia de programe de kinetoterapie pediatrică şi în sediul KinetoBebe Nord. Str. Intrarea Catedrei nr. 2 (acces din str. Nicolae Caramfil). În cadrul Centrului KinetoBebe Nord puteţi beneficia de tratament recuperator pentru o gamă largă de afecţiuni printre care amintim: malformaţii congenitale: picior strâmb, displazii de şold, deviaţii […] mai mult »

Masajul bebelușului, iată de ce să alegi Infant Kinetoclinic!

Masajul reprezintă o adevărată terapie pentru copil, fiind una dintre principalele forme de comunicare ale părinților cu bebeluşul. Beneficiile masajului sunt incontestabile pentru sănătatea fizică şi psihică a bebeluşului. În primul rând, duce la reducerea stării de disconfort a copilului. În timpul masajului se eliberează oxitocină şi endorfine (hormoni care […] mai mult »