Terapia la domiciliu. Cui se adresează şi care sunt beneficiile

Cel mai nou departament al Fiziolife Medica, este destinat terapiei la domiciliu. Este o ramură aşteptată de foarte mulţi pacienţi, deoarece contextele în care se impune terapia la domiciliul pacientului, sunt foarte multe.

În primul rând, un pacient vârstnic care a suferit o operaţie de şold, va fi foarte greu transportabil către o clinică în vederea efectuării terapiei de recuperare. Pe lângă faptul că este un efort mare în a se deplasa către un spaţiu de profil, rămânând acasă, se va simţi mult mai bine în confortul său, răspunzând astfel mult mai uşor  terapiei, rezultatele neîntârziind să apară. De asemenea, accesând fiziolife.ro, pacienţii vor descoperi că terapia la domiciliu este destinată pentru recuperare în urma  multor  afecţiuni, cum ar fi accidentele vasculare cerebrale, scleroza multiplă, parezele, fracturile, luxaţiile, herniile de disc, lombosciatica, terapii care pot fi aplicate şi pacienţilor imobilizaţi. Fiziolife, prin terapia la domiciliu, poate interveni şi asupra maladiei Parkinson şi a recuperării în urma montării protezelor de şold sau de genunchi, terapie absolut necesară pentru o refacere totală a pacienţilor.

Echipa de specialişti şi terapeuţi instruiţi şi acreditaţi, vor veni acasă la pacient cu aparatură de ultimă generaţie, fapt ce va conduce la o aplicare a terapiilor mult mai eficientă şi rapidă. Astfel pe fiziolife.ro se pot găsi informaţii despre aparatele care pot fi transportate la domiciliul pacientului, în vederea aplicării electroterapiei, magnetoterapiei, metodelor cu laser sau cu ultrasunete.

Fiziolife vine şi în întâmpinarea nevoilor celor care doresc să-şi ofere câteva clipe de  relaxare sau  un tratament de remodelare corporală, chiar în propiul domiciliu, rămânând într-un confort plăcut şi reconfortant. Terapeuţii vor aplica tehnici de masaj de relaxare sau anticelulitic, reflexoterapie, proceduri care să stimuleze drenajul limfatic, vor folosi electrostimularea şi vor oferi variante de împachetări speciale.

Astfel, fie că este vorba despre recuperarea în urma unei afecţiuni grave sau a unei intervenţii chirurgicale în urma unui accident, fie că pacientul a suferit o entorsă sau o luxaţie, dacă muşchii au suferit un proces de atrofiere în urma unui episod care a impus imobilizarea prelungită a pacientului, echipa de medici şi terapeuţi care se va deplasa la domiciliul pacientului, va găsi cele mai bune căi prin care se poate interveni în vederea ameliorării, recuperării şi vindecării.

Cu multă răbdare şi dedicare, terapeuţii care se vor deplasa la domiciliu, pot oferi terapii de recreere şi reechilibrare, celor care doresc doar un program de masaj de relaxare sau aplicarea tehnicilor care vor ajuta la recăpătarea siluetei şi la diminuarea celulitei.

Într-o lume în care timpul pare că este din ce în ce mai scurt şi nu se mai găseşte soluţia pentru rezolvarea tuturor  problemelor, într-un oraş aglomerat care consumă mult timp şi energie doar pentru deplasarea dintr-un punct în altul, o echipă de terapeuţi care se poate deplasa la domiciliu, reprezintă cea mai bună soluţie în vederea scutirii timpului pierdut şi, cel mai important, pentru  aplicarea celor mai eficiente terapii, chiar în confortul locuinţei pacientului.

Acoperind o paletă foarte mare de afecţiuni asupra cărora  poate aplica terapiile şi tehnicile de recuperare şi vindecare, terapia la domiciliu reprezintă una dintre cele mai bune, comode şi eficiente variante,  în cazul multor pacienţi.


Cu un Like vezi tot ce publicăm:

Ai ceva de adăugat?...

*