Se estimează că aproximativ 1 din 3 femei va avea cel puțin un fibrom uterin de-a lungul vieții sale, cel mai adesea între vârsta de 30 și 50 de ani.[2] Cauzele apariția acestuia nu sunt cunoscute cu exactitate și multe dintre cazuri sunt asimptomatice, ceea ce înseamnă că existența fibromului […] mai mult »

Maladii congenitale tratate cu kineto
Maladiile ( malformaţiile ) congetinale reprezintă anomalii de structură, funcţie sau metabolism. Perioada de manifestare debutează odată cu nașterea sau la începutul copilariei. Adesea, abaterile de la dezvoltarea embrionară normală determină handicap mental sau fizic și pot fi fatale. Savanţii în domeniu au identificat 4000 de defecte de naştere,care variază […] mai mult »

Luxația congenitală de șold tratată prin kinetoterapie
Relativ frecvent întâlnită, luxația congenitală de șold este una dintre malformațiile grave ale membrelor, ce lasă sechele funcționale deosebit de importante, greu de tratat și cu un mare grad de invaliditate. Haideți să cunoaștem mai multe despre această afecțiune, înainte să discutăm despre luxația congenitală de șold tratată prin kinetoterapie. […] mai mult »

Distrofia musculară tratată prin kinetoterapie
Pentru persoanele care suferă de afecțiunea numită distrofia musculară este un adevărat chin să realizeze activități cotidiene normale, precum mersul la școală sau la cumpărături. Nu există niciun tratament care să vindece această boală, doar metode terapeutice menite să încetinească evoluția ei. Și aici ne referim la distrofia musculară tratată […] mai mult »